Μην διστασετε να επικοινωνήσετε για περισσοτερες πληροφοριες...

ἐπικοινωνία
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

M.THEOL. PHOTOGRAPHY
 

Services Wedding Photography

Κάλυψη Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Αναλαμβάνουμε τη φωτογράφιση γάμων, βαπτίσεων, δεξιώσεων . Σας βοηθάμε να κρατήσετε τις ξεχωριστές στιγμές ζωντανές στο χρόνο. Πάντα με ποιότητα, έμφαση στη λεπτομέρεια και προσαρμοσμένη στις δικές σας επιθυμίες. Πλήρης κάλυψη, σε κάθε χώρο και περιβάλλον.

Services Business Photography

Φωτογράφιση Επαγγελματικών Χώρων

Εμπιστευθείτε μας για την φωτογράφιση της επιχείρησής σας. Με εφόδιο την εμπειρία μας στη φωτογράφιση Εστιατορίων και Ξενοδοχείων για διαφημιστικούς σκοπούς, για κατασκευή φυλλαδίων και αφισών, σας υποσχόμαστε να αναδείξουμε πλήρως το χώρο σας και να σας παράσχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Photo Editing

Προσωπική Φωτογράφιση και Επεξεργασία

Αναλαμβάνουμε προσωπικές φωτογραφίσεις, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Ακόμα, παρέχουμε τη δυνατότητα επεξεργασίας παλαιών και νέων φωτογραφιών για οποιαδήποτε προσωπική σας χρήση.

 

Δημιουργία Άλμπουμ και Καμβάδων

Ετοιμάζουμε για εσάς την σχεδίαση και εκτύπωση ψηφιακών και αναλογικών άλμπουμ με φωτογραφίες της επιλογής σας, την διευθέτηση εκτύπωσης καμβάδων και φωτογραφιών*.

Services Video Photography

Βίντεο

Σε συνεργασία με έμπειρους συνεργάτες, ειδικούς στην λήψη και επεξεργασία βίντεο, καλύπτουμε κάθε σας επιθυμία.

Services Promotional videos

Διαφημιστικό Βίντεο

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να προβάλετε την επιχείρησή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον καλύτερο και πιο σύγχρονο τρόπο, μέσα από την δημιουργία προωθητικών βίντεο κλιπ.

*Φωτογραφίες μόνο M.Theol.Photography